O nama

by Administrator views

“Romski medijski servis-RMS“ je registrovano u registru udruzenja BU 1447/2015.od dana-26.02.2015.god.reg.prijavom i usvojenim resenjem“ROMSKOG MEDIJSKOG SERVISA-RMS“;Inace nase udruzenje egzistira aktivno jos od 2011.pokrenuto idejnom inicijativom od strane grupe mladih Rom

Radno u Romskom Medijskom Servisu

a i Romkinja u Beogradu.

*************************************
MISIJA : Misija Romskog Medijskog Servisa je zamisao unapredjenja javne komunikacije i informacija nase populacije Roma/kinja i osmisljavanje ocuvanja romske kulture i tradicije kao i nasih obicaja putem elektronskih medija multimedijalnog karaktera urbanizovane forme i sadrzaja-modernizovano u jeku digitalne ere napretka celokupnog covecanstva.

************************************
VREDNOSTI : -Publikacija javnih informacija o Romima putem elektronskih medija.
-Organizacija i umrezavanje lokalnih nevladinih organizacija.
-Saradnja sa ostalim medijskim organizacijama u Srbiji i Evropi ,a u cilju objektivnog i pravovremenog informisanja javnosti o vestima vezanih za Romsku populaciju.
-Produkcija radijskih i TV emisija o Romima u Srbiji,Evropi i sirom sveta.
-Romski Medijski Servis stavlja akcenat na angazovanje i obuku mladih Roma/kinja za rad u oblasti medija visoke tehnologije,kao i upotrebno pravo na javno informisanje Roma u Srbiji.

***********************************
“RMS“razvija unapredjenje i emituje programe namenjene svim segmentima i strukturama drustva,bez diskriminacije vodeci pri tome o ciljanim grupacijama nase misije,a to je nasa omladina,nasa deca i zene,majke uz sav respekt i duzno postovanje.
-Promocije i prezentacije pratecih kampanja nevladinih organizacije u toku dogodjaja aktuelnosti i podrske aktuelnih tematika i senzacija.
-Distributivni centar medijskih saopstenja putem elektronskih medija i pratecih sadrzaja u toku aktuelnih desavanja.
-Video/Audio produkcija (izrada video i audio spotova,reportaza,izvestaja,snimanja,obrada i distribucija video/audio materijala).
-Iznajmljivanja tehnicke opreme (iznajmljivanje sa pruzanjem medijskih usluga snimanja kamerom sa operaterom i iznajmljivanje kamere za potrebe snimanja;ozvucenje prostora sa 2 mikrofona;lap-top i platno;projekcija uz video bim projector;
-Zakup medijskog prostora vam pruza mogucnost za uspesno organizovanje obuke i treninga seminara;konferencija i tribina.
-Edukacije edukativnog karaktera i usavrsavanje kroz treninge;seminare i radionice.

***********************************
Timski rad “Romskog Medijskog Servisa-RMS“ekipe :

TRENING ZA PREDSTAVNIKE OCD IZ SRBIJE


predsednik : “RMS“ Kristina Stojanovic;
glavni i odgovorni urednik : Ilija Stojanovic;
projekt menadzer : Biljana Jovanovic;

novinar/tehničar: Nikola Vojnović

***********************************
Podaci o nazivu domena —
Naziv domena : romskimediji.rs
Registrovano pri “Registru Nacionalnog Internet Domena Srbije“

Comments