Почело је пријављивање за бесплатне новогодишње пакетиће општине Нови Београд и НБГ бонус ваучер

Društvo

by Administrator 2133 Views

Општина Нови Београд и ове године са поносом и радошћу наставља своју добро познату традиционалну поделу бесплатних новогодишњих пакетића нашим најмлађим суграђанима, па је тако пријављивање за бесплатне новогодишње пакетиће новобеоградске општине почело данас у Сервисном центру општине. Општина Нови Београд је овога пута припремила и посебно изненађење за децу са Новог Београда, па родитељи могу да пријаве малишане и за НБГ бонус ваучер у вредности од 6.000 динара.

Бонус ваучер је картица која следује свој деци до 15 година старости која живе на Новом Београду. Са овим ваучером може се купити велики асортиман спортске опреме и спортских реквизита. Ваучер преузима родитељ у Сервисном центру општине.

Новогодишњи пакетићи, као и свих година до сада, обезбеђени су за све наше мале Новобеограђане узраста до 12 година. Пријављивање врши родитељ лично у Сервисном центру општине. За пријаву је обавезно, уз личну карту родитеља, понети ђачку књижицу и здравствену књижицу детета (за основце) и здравствену књижицу за децу млађу од 7 година.

Радно време Сервисног центра је од 8 до 20 часова сваког радног дана, а све информације могу се добити на број телефона 011/785-0-785.

Општина Нови Београд са задовољством ће наставити да приређује новогодишња изненађења на радост наших најмлађих суграђана, као што је то радила и годинама до сада.

Comments